• 17.07.2024

(СНИМКИ) „Живите мъртви“ сезон 10 – финалът

 (СНИМКИ) „Живите мъртви“ сезон 10 – финалът

Снимки: Fox

Броени дни остават до финалният епизод на култовото шоу „Живите мъртви“, който бе отложен заради пандемията от коронавирус. Едва ли създателите на култовият зомби сериал, са предполагали преди 10 години, когато той започна, че творението им ще стане жертва на реална пандемия, която ще наложи отлагането му с цели месеци. В последния епизод феновете на сагата, ще видят Отец Габриел (Сет Гилиам), който  е атакуван от „Шептящите“, пише ComicBook.Com.

Снимка: Fox

В тези нови кадри от дългоочаквания финал на „Живите мъртви“ сезон 10 озаглавен „A Certain Doom“, отецът ще защитава Ар Джей и Джудит Граймс. Затворени в болницата, той заедно със Скот от Александрия и Рейчил от Оушънсайд се превръщат в лидерите на последния бунт срещу Бета и армията му от мъртъвци.

Снимка: Fox

Когато героите от групата на Рик се срещнаха с Габриел, той бе страхлив свещеник, който е изоставил конгрегацията си, в зората на апокалипсиса. Отецът изграждаше образът си от непостоянен, несигурен и страхлив свещеник, до напорист боец за справедливост в последните сезони на филма. Новият образ на Габриел със сигурност показва, че не би повторил грешките довели до загуба на неговото паство в началото на зомби пандемията

Снимка: fox

„Живите мъртви“ сезон 10, епизод 16 ще дебютира на 05.10.2020г. от 22:55 часа по телевизия Fox, България за радост на феновете си.

Свързани публикации

None found