• 13.04.2024

Меган и Хари: 265 000 евро за членство в клуба?

 Меган и Хари: 265 000 евро за членство в клуба?

Снимка: Cubankite/Shutterstock.com

Ще станат ли принц Хари и херцогиня Меган скоро членове на „Coral Casino Beach and Cabana Club“? Явно двамата искат да се присъединят към този частен клуб в Монтесито (новото им място на пребиваване), пише Abendzeitung.

Такова членство би струвало повече от четвърт милион евро. Пари, които принц Хари и съпругата Меган всъщност нямат. „The Mirror“ съобщава също, че двете 240 000 британски лири (около 265 000 евро) трябва да бъдат платени, за да могат да се представят изобщо. Членският внос дори не е включен.

Меган и Хари ще се присъединят ли към частният клуб?

 Частният клуб е като голяма площадка за красиви, супер богати и известни, просто място, където да се правят важни контакти. Елен Де Женерес, Майкъл Дъглас и Катрин Зета-Джоунс също се казва, че са членове, според британски вестник.

Един поглед към уебсайта на клуба показва чист лукс и настройка на мечтите. Има шик ресторант точно до морето, фитнес център с огромни съблекални, както и джакузи, сауни и парни стаи – включително басейни за деца. Акцентът обаче е директният и частен достъп до плажа на пеперудите.

Меган и Хари скоро трябва да се преместят в новата си вила за милиони в Монтесито (близо до Санта Барбара). Първите снимки на средиземноморската къща и представите за спалнята показват колко великолепни ще бъдат двете.

Свързани публикации