• 17.07.2024

(ВИДЕО) Жената и сестрата на Ким Чен Ун изчезнаха мистериозно

 (ВИДЕО) Жената и сестрата на Ким Чен Ун изчезнаха мистериозно

Снимка: North Korea today

Съпругата на Ким Чен Ун, Ри Сол Джу,  се загуби от публичното пространство вече  8 месеца, и това събужда редица спекулации. Последният път, когато Ри Сол Джу се е появила  в обществото е било на честването на Луарната  Нова година на концерт в Пхенян с Ким . Спекулациите за здравето на северно-корейския  лидер предизвикаха въпроса „защо не е излиза пред обществото повече от месец.“  Последно тя е забелязана с Ким да язди през  декември миналата година.Тогава Ким Чен Ун е бил на почивка в планината с високопоставени  военни.  След появата и е станало ясно, че двойката няма проблеми с брака си, както твърдяха слуховете.  

Една от  спекулациите е, че те са разделени, за да може да се опази Ким от Ковид.  Теорията се потвърждава от факта, че последният път,  когато тя е забелязана е когато Ковид започна да се разпространява.  

Втора спекулация е, че не се показва заради бременност и страх да не се зарази, тъй като това може да се отрази негативно на бременността и поколението  на корейския диктатор. Подобен слух се появи и  когато Ри Сол Джу изчезна за 9 месеца през 2016 и самият Ким ограничи публичните си появи. Ким Йо Чен – сестрата на диктатора и втора в йерархията в Северна Корея също не е се е появявала от 27 юли когато се появи  на честването на 67 години от корейската война.

Снимка: North Korea today

Специалисти смятат, че тя ще се появи на 10 октомври,  когато партията ще празнува 75 тата си годишнина.  Северна Корея  продължава да предприема мерки срещу коронавирусът и да се възстановява от щетите нанесени от тайфуна.

Свързани публикации