• 13.04.2024

(ВИДЕО)Руски космонавт показа видео с НЛО

 (ВИДЕО)Руски космонавт показа видео с НЛО

Снимка: Интернет

Руският космонавт Иван Вагнер, който сега се намира на Международната космическа станция (МКС), е открил пет неидентифицирани летящи обекта по време на преглеждане на видеозаписи, предава TACC

В рамките на 9-12 секунди се появяват пет обекта, които летят в паралелен курс и на едно и също разстояние един от друг. Какво мислите, че може да бъде – метеори, спътници или …?“ – пише Вагнер на своята страница в „Туитър“ в сряда, публикувайки полученото видео.

Той добави, че информацията е пренаредена на ръководството на „Роскосмос“. Също така данните от наблюденията са изпратени до Института за космически изследвания на Руската академия на науките.


Космонавтът е наблюдавал Южното сияние над Антарктида. „Кадрите са заснемани веднъж в секунда и след това се събират във видео с 25 кадъра в секунда. Тоест, действителното време за наблюдение на обектите е 52 секунди“, каза той.

В края на април Пентагонът пусна видео кадри от ВМС на САЩ, които показват „въздушни събития“, които бяха описани като неидентифицирани. Това са кадри, заснети от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 г. и януари 2015 г. Както се посочва в съобщението, видеоклиповете попаднаха в Интернет през 2007 и 2017 г., но тогава Министерството на отбраната не е дало разрешение за публикуването им, въпреки че впоследствие автентичността на записите на ВМС на САЩ беше потвърдена.

Свързани публикации