• 25.05.2024

(НА ЖИВО) Станислав Младенов: В момента БСП води по-близка до своя стил кампания, отколкото на предните избори

 (НА ЖИВО) Станислав Младенов: В момента БСП води по-близка до своя стил кампания, отколкото на предните избори

Снимка: Личен Архив

При преките избори за председател на БСП, вместо конкуренция се отприщи негативна енергия на самоизяждане.

„За мен това е поредната кампания в която се включвам. Аз съм класически представител на 25 избирателен район. Отраснал съм в кв. Връбница, в момента живея в Овча купел, за това съм съпричастен с проблемите на своя. Това ме мотивира и да се включа за пореден път.“,това заяви Станислав Младенов в предаването „Без Маска“ на BGReporter.info.

Кандидатът за народен представител под номер 103 в листата на БСП подчерта, че като експерт по икономика основната му цел е да подпомогне законодателно, за  развитие на малките и средни предприятия, каквито са и болшинството представители на бизнеса в този столичен район.

Според Младенов пандемията е изиграла ключова роля за слабият резултат на БСП на 4 април.

„Мразовития период също допринесе тъй като попречи на възрастните хора, какъвто е и болшинството от електората на БСП, да се видят по срещи със своите представители по срещи, където да изложат своите проблеми пред кандидатите на БСП.“

отбеляза още Станислав Младенов.

Според него кампанията която провежда БСП в момента е  по-добра и близка до нейният стил. За разлика от предходната, която е била изместена заради коронавируса, предимно в интернет.

Младенов отбеляза като грешка преките избори в БСП въпреки, че самият той е смятал, че така ще е по-демократично.

„Те генерираха енергия, но тя се оказа негативна и убийствена за БСП. Вместо да желаната енергия, която да генерира вътрешна сила в партията. преките избори за председател на БСП се превърнаха във война между различните кандидати и доведе до разцепления. Вместо конкуренция се отприщи самоизяждане.“, добави още икономичският експерт.

Гледайте на живо цялото интервю на Станислв Младенов пред Цветан Фиков:

Свързани публикации

None found