• 27.09.2022

(ВИДЕО) ИЦО ХАЗАРТА ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА

 (ВИДЕО) ИЦО ХАЗАРТА ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта размаха среден пръст в пленарна зала. Това се случи по време на изслушването на вицепремиера Калина Константинова по темата с прекратяването на плана за разселване на бежанци от Украйна.

От излъчването на заседанието се видя, че Петров си прави т.нар. „селфи“ пред парламентарната група на ГЕРБ, която в този момент беше вдигнала плакати с надпис „Оставка“. „Току що станахме свиделел на още една отвратително грозна демострация. Ваш колега, от вашата ПГ показа изключителни неприличен жест към народните представители. Това е заснето. Той напусна пленарната зала. Вие не можете обективно да видите какво прави всеки от народните представители, но ви призовавам да наложите наказание порицание на Христо Петров“, реагира веднага председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя определи случилото се като груба и просташка демонстация. „Не сме в кръчма в която той обичайно се намира за да пее, а сме в НС и това е недопустимо“, заяви Атанасова. Ангел Георгиев от „Възраждане“ също поиска залсужено накзание и обвини ПП, че налагат рецидиви.

Свързани публикации

None found