• 29.09.2022

От “Социално подпомагане” ще предоставят индивидуални решетки за депутати в нужда

 От “Социално подпомагане” ще предоставят индивидуални решетки за депутати в нужда


От социално подпамагане ще предоставят на всеки от “Продължаваме промяната” и правителството индивидуална клетка и да си ходят с нея за по-удобно, и да са спазени всички мерки за сигурност препоръчани от НСО, което е на подчинение на Радев. Такава клетка вече е осигурена на съпругата му още перез миналата седмица. Индивидуалната клетка на Радеава е изработена от моден дизайнер по сигурността, чието име е засекретено.

“Не може всички да са зад едни решетки. Все пак трябва да се спазват противоепидемични мерки. Вече сме дали поръчка за индивидуални клетки за всеки депутат в нужда.”

Подчерта здравен експерт от НСО. 

Припомняме, че вчера Инспектората от културното министерство разпореди махане на решетките поставени на входа на парламента. 

В съобщението на културния инспекторат се изтъква, като един от мотивите за премахване, че културния министър не можел да пожелава “щастлив уикенд на депутатите, понеже не ги виждал през решетките от прозореца си.” 

Очаква се по-късно демонтираните от парламента решетки да бъдат предадени в кв. Факултета или Филиповци, на нуждаещи се от жИлезо социално слаби семейства. Те са толкова радостни, че направо не е истина!

Свързани публикации