• 27.09.2022

Кирил Петков: Целта на решетките в Парламента е да заключим всички крадливи депутати! В Банкя на къщата ще слижим дори бодлива тел!

 Кирил Петков: Целта на решетките в Парламента е да заключим всички крадливи депутати! В Банкя на къщата ще слижим дори  бодлива тел!


“Понеже на всички ни е ясно, че Гешев няма да вкара никой в затвора, решихме да вземем превантивно мерки и да преместим затвора на мястото на Парламента. 

За сега поставихме решетки, скоро ще пуснем бодлива тел и ще изградим вишки. Когато всички депутати са вътре ще ги заключим. Така изпълняваме обещанието си до 8 месеца да има в затвора хора от бившите и дори сегашните управляващи.”

Така коментира премиера Кирил Петков пред журналисти поставените решетки от вътрешната страна на парадния вход на Народното събрание. 

“Идеята за решетките беше моя, коментира Бойко Рашков. Подобен тип съоръжение, ще изградим и около една къща в Банкя. По този начин ще спестим много правно-процесуално време и пари на данъкоплатците, като просто поставим под ключ злосторниците.” 

Рашков съобщи, че е изловена и организирана престъпна група фейсбук-иманяри, която в продължение на 2 години е ровела в интернет да търси кллчетата на Борисов.  

Свързани публикации

None found