• 19.05.2024

Съпругата на пернишкия прокурор: Мъжът ми не ме е удрял

 Съпругата на пернишкия прокурор: Мъжът ми не ме е удрял

Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал, съобщава НОВА. 

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой, проговори съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

„Добре се чувствам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.“, сподели Михайлова.

По думите и нараняванията и синините са вероятно следствие от удара от падането. Според нея е имала някакъв лек оток, който впоследствие преминал надолу към окото. Тя отрече сиснините да са от побой.

„Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство“, твърди тя.

Според нея дъщеря им която е беила в банята по това време, след като чула нашия ескалирал спор – се е обадила на 112. По думите и не е имало очевидци на свадата със съпруга ѝ.

„Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата. Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял. Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и дойде линейка – просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.“, твърди тя.

Свързани публикации

None found