• 27.09.2022

Откриха изчезналата в Атина българка 

 Откриха изчезналата в Атина българка 

32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина е открита в психиатрична клиника, написа днес.бг.

Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за нейното състояни й. След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана.

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро.

Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

Припомняме, че Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови документи и е посетила зъболекар, който ѝ е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с нейната майка са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането ѝ.

Свързани публикации

None found