• 10.12.2023

Димитър Петров кандидат за кмет на район Красна Поляна: Трябва да правим разлика между приоритети и каузи

 Димитър Петров кандидат за кмет на район Красна Поляна: Трябва да правим разлика между приоритети и каузи

Аз съм кандидат на „Обединение за София“, което е местната коалиция, не само на „Продължаваме промяната“. На 37 години съм и съм завършил Софийския университет специалност право, и към настоящия момент работя като адвокат. Започнах да се занимавам с политика в момента, в който реших да се кандидатирам за кмет на район Красна поляна. Това коментира кандидата за кмет на „Обединение за София“ Димитър Петров, пред BGReporter.info.

По думите му причината да се кандидатира е именно, че е бил издигнат от „Продължаваме промяната“. Той отбеляза, че е подпомагал дейността на партията от самото начало и затова е получил много номинации за кандидат за кмет.

Визията ми за развитие на района е, че трябва да започнем да се вслушваме в проблемите на хората. Абсурдно е два квартала да бъдат заложници на един светофар. Причината да се намираме тук е точно тази. Виждате една детска площадка, която е неподдържана и всяко нещо, което е направено тук е направено от самите хора.

допълни Петров.

По думите му трябва да се прави разлика между приоритети и каузи. Той отбеляза, че приоритетите му ще са насочени в изграждане на нормална инфраструктура в района.

„Осветеност, тъй като района ни е изключително тъмен нощно време. Това предразполага към извършване на много престъпления. Ще работим за облагородяване на площадките и районите. Красна поляна има крещяща нужда да започне да се прави това“, категоричен е кандидата за кмет Димитър Петров.

Той отбеляза, че е готов да се яви на публичен дебат за проблемите на района с останалите кандидати за кмет.

Целия разговор вижте във видеото:

Свързани публикации