• 25.05.2024

(ВИДЕО-СНИМКИ) Бивш служител на ДАНС е мъжът пребил съсед заради паркомясто

 (ВИДЕО-СНИМКИ) Бивш служител на ДАНС е мъжът пребил съсед заради паркомясто

Снимка: BGReporter.info

Нападателят, нанесъл побой на свой съсед, който по-късно е починал, е бивш служител на ДАНС, за случая първи съобщихме от BGReporter.info

Прокуратурата разследва смъртта на мъжа, за когото се смята, че е убит след спор за паркомясто и след забележка за одраскан автомобил. Фаталният инцидент е станал в столичния квартал „Красна поляна“.

По първоначални данни причината за смъртта на 47-годишния Велимир Иванов е инфаркт, тъй като е имал сериозни сърдечни проблеми и сърцето му не е издържало след тежките удари, които е понесъл.

Въпросният заподозрян мъж се карал редовно и заплашвал съседите си за паркирането пред блока. Всичко това споделят потърпевши в социалните мрежи.

Снимка: BGReporter.info

Причината за спора е драскотина по колата на починалия мъж. Колата на Велимир била повредена пред блока му. Семейството му разбира от съсед, че скандалът започнал пред жилищния блок. Той видял как двамата мъже се бият.

Започнал е да го удря с ръце по лице, по главата. Съседът е слязъл от 8-ия етаж и опитал да ги разтърве. Мъжът ми е бил в много тежко състояние. Имаше кръв по стълбите, където се е държал за парапета.

разказа съпругата му Елена пред NOVA, която уточни, че сърцето му не е функционирало на 94% след две претърпени операции

Събудих се от силен шум, стана и видях баща ми окървавен на земята. Дишаше много тежко, устата му беше пълна с кръв. Това се случи вкъщи. Звъннах на линейка, която дойде след много дълго време.

разказва дъщерята на починалия

Свързани публикации