• 23.06.2024

Със заявка за два мандата ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Разград

 Със заявка за два мандата ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Разград

Със заявка за два мандата ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Разград. „Нашата сила е в това, че сме ясни, като имаме път го следваме“, каза пред привържениците и симпатизантите на партията председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на откриването.

Той припомни, че първият му слоган на кметските избори още през 2005 г. е бил “Генерална промяна”. „Целият оптимизъм, който искам да ви вдъхна ме задължава много, защото държавата е буквално „счупена““, се обърна към присъстващите в залата на читалище „Развитие“ в Разград лидерът на ГЕРБ. Борисов каза, че ако ГЕРБ не спечели, няма да се яви повече на избори.

„В листата за Разград сме хора, които сме получавали няколко поредни пъти доверието ви. Оправдаваме го с изпълнени ангажименти и за тези изпълнени ангажименти нямаме нужда от опорни точки“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Разградски избирателен район Десислава Атанасова. 

Вторият в листата Гюнай Хюсмен пожела на всички „да работят здраво“, за да направят два мандата в област Разград на предстоящите избори.

Източник: БТА

Свързани публикации

None found