• 25.09.2022

(НА ЖИВО) Борисов: Хаосът продължава на пълни обороти

 (НА ЖИВО) Борисов: Хаосът продължава на пълни обороти

Снимка: BGReporter.info

сновната тема са откритите днес нови 199 „излишни“ машини за гласуване на „Сиела Норма“

ГЕРБ дават извънреден брифинг от своята централа в сградата на НДК в столицата. Участие в него взима Бойко Борисов и част от актива на партията, а темата е свързана с откритите днес нови 199 „излишни“ машини за гласуване на фирмата „Сиела Норма“.

С тях общият брой става около 600.

,Хаосът продължава на пълни обороти. От събота обясняваме какво готвят и какво правят. Показвахме ви! Флашки, машини, бяла пластика. Сутринта уважаваният от мен Цветозар Томов от ЦИК каза, че новите 199 машини в склада на „Сиела Норма“ напълно са изненадали ЦИК“, припомни той и уточни, че се иска използването на 427 устройства за ремонт на машините в изборните секции.

Лидерът на ГЕРБ уточни обаче, че указанията за ремонт на устройствата не са такива и допълни, че някой се опитва да убеди обществото, че тези машини са купени я за да им се вземе батерията, я кабела.

Най-важната работа през цялата година – президентските и парламентарните избори в неделя, се аутсорсва на една фирма. Те изцяло се объркаха и започнаха да изглеждат комично. Да не направя същия лапсус като Радев, който каза, че всичко на изборите зависи от манипулацията на изборите, но се поправи, че било от мотивацията. Сега ще му се карат, добави Бойко Борисов.

Свързани публикации

None found