• 29.09.2022

ГЕРБ: Време е България да скъса с политическата шарлатания

 ГЕРБ: Време е България да скъса с политическата шарлатания

Това не е олимпиада или състезание. За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна и разумна кампания, ще предлагаме решения за всички кризи, в които е затънала България. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев след регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 октомври.

,,Ще бъдем отговорни, защото, независимо дали ще сме управляващи или опозиция, от нас зависи политическият процес. Рано е да говорим за коалиции, нека първо да видим каква ще бъде волята на българските граждани“, каза още Дончев.

По думите му от изключително значение е България да скъса с „политическата шарлатания“, която наблюдаваме в последната една година.

Трябва това, което казваш, да поражда резултати. За последната година думите изгубиха смисъл в политиката, посочи Дончев.

Накрая зам.-председателят на партията не изключи възможността в листите да влязат свежи попълнения, пояснявайки, че една партия трябва да се развива непрекъснато. Допълни още, че ще се търсят доказани хора и професионалисти.

Свързани публикации

None found