• 27.09.2022

(ВИДЕО) Петър Евтимов: Партия “Бригада” ще заведем дела за геноцид заради мерките за COVID – 19

 (ВИДЕО) Петър Евтимов: Партия “Бригада” ще заведем дела за геноцид заради мерките за COVID – 19
Избори за Народно събрание 14 ноември 2021


Един от членовете на контролния съвет на ПП „Бригада“ Петър Евтимов е на мнение, че ваксините са нещо прекрасно, ако са правени с добри намерения от почтени хора. Той сподели в студиото на Бригада за хората, че също е ваксиниран като малък със задължителните ваксини, които и до ден днешен се прилагат. Той подчерта, че се ваксинирал срещу тетанус и почти всяка година срещу грип, защото често е боледувал.

Според Евтимов за да работят ваксините и за да бъдат безопасни е важна дозата спрямо килограми, възраст, пол и здравословно състояние и дали хората имат антитела срещу болестта.

Да биеш еднаква доза на всички е геноцид.

смята членът контролния съвет на партия „Бригада”

Той сподели, че е чел листовката на ваксините срещу коронавирус. Обясни, че според листивката те съдържат маймунски аденовирус и допълни, че този маймунски вирус се инжектира иРНК е клетките ни и те започват да произвеждат определен протеин, което вид кодиране на клетките на хората.

Съдържа отровно вещество с ужасно действие, което предизвиква и безплодие.

категоричен е Петър Евтимов

Евтимов подчерта, че „Бригада“, ще забрани маските и ще разследва съдържанието на ваксините и тестовете с които се тестват децата.

По думите му, ако има наличие на някакви отрови и графен, ще заведат международни дела за геноцид. Партия “Бригада” е заложила в програмата си също и различен подход за справяне с пандемията.

Според г-н Петър Евтимов правилно е да се изолират болните в санаториуми и лечебни заведения, а парите, които се дават за стимули на бизнеса в момента да се пренасочат към здравеопазването.

Ето, сега искат да тестват децата ни със съмнителни близалки за почти 20 милиона лева, а в същото време народа събира капачки за да спасява недоносените бебета.

заяви г-н Евтимов

Той подчерта, че в този сектор са нужни средства за далеч по-важни болести от корунавируса

Свързани публикации

None found