• 05.12.2021

(ВИДЕО) Даниел Митов: Рашков се провали в задачата да организира честни избори

 (ВИДЕО) Даниел Митов: Рашков се провали в задачата да организира честни избори

Снимка: BGReporter.info

Представители на партия ГЕРБ споделиха за съмненията за изборна манипулация с нелегалните машини, открити в различни складове из страната.

На пресконференцията взеха участие двамата зам.-председатели на партията Томислав Дончев и Даниел Митов: Рашков се провали в задачата да организира честни изборите.

Митов се възмути от проверката на Бойко Рашков за несертифицираните машини, която е в рамките на 2 страници.

Единственият, който си е свършил работата в тази проверка, е секретарката на Бойко Рашков, която е натрупала на едно листче вече известни факти. Нищо не са проверели.

коментира той

„Бойко Рашков не може да провери дори себе си, но ходи по страната, за да тормози хората“, негодува зам.-лидерът на ГЕРБ.

„Г-н Рашков за пореден път си позволява да борави с лъжи, неистини, внушения, клевети. Единственият извод, който можем да направим в момента, е, че за да можем малко от малко да гарантираме честност на изборите, ЦИК отново да се намеси. Изводът ни е, че най-големите купувачи на гласове в момента се намират в служебния кабинет и единият от тях е Бойко Рашков, който раздава по 650 лв. на служителите на МВР, г-жа Комитова, която раздава гъши дроб и вино на своите служители, г-н Минеков, който два пъти вече раздава бонуси. За това ли трябваше да се теглят 2 млрд. лв. дълг“, попита той.

Митов се възмути и от поведението на Румен Радев, който цял месец се крие от дебат с проф. Герджиков, а днес прави обръщение към нацията от президентството, все едно сме Нова година. По думите му Радев ползва целия държавен ресурс, за да си прави предизборна кампания.

Свързани публикации

None found