• 05.10.2022

От днес по SKY новият сезон на „Сексът и градът“

 От днес по SKY новият сезон на „Сексът и градът“

Снимка: Уорнър

Sky Comedy показва новата глава „И просто така…“ на култовия сериал „Сексът и градът“ днес 9 декември едновременно със световната премиера, която също е днес 20.15 ч. за първи път по немската телевизия – или на немски, или в оригиналната версия. В допълнение към настоящите епизоди на новата серия „И просто така…“ Всичките шест сезона на оригиналната серия „Сексът и градът“ и двата игрални филма също се предлагат по заявка чрез Sky Q и Sky Go.

За поредицата

„И точно така…“: Животът остава сложен

Кери (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис) са приятели повече от 20 години. Те си помагаха да преодолеят своя сложен живот в Ню Йорк и да се справят с предизвикателствата, пораженията и триумфите в любовта и кариерата. Те си бъбриха освежаващо открито за секса, мъжете, обувките и всичко останало, което ги заемаше. Междувременно приятелите са на 50. Много неща се промениха. Но животът й все още остава… Сложно!

Новата глава от култовата серия „Сексът и градът“

Над шест сезона и два игрални филма, „Сексът и градът“ развълнува феновете и критиците по целия свят от 1998 г. насам и е спечелил седем награди Еми и осем награди Златен глобус само. Пионерската значимост на HBO драмедията едва ли може да бъде надценена: за цяло поколение тя определи нов образ на жените – бляскав, ослепителен, самоопределящ се и независим. Сега тя започва нова глава с оригиналния състав около Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис: В центъра на „И просто така…“ тримата приятели Кери, Миранда и Шарлот отново стоят. Но разбира се са се променили точно като родния си град Ню Йорк. Сара Джесика Паркър е убедена, че поредицата ще вдъхнови и ново поколение: „Мисля, че младите жени все още могат да се окажат добре в тази история. Става въпрос за намиране на приятелства, които значат нещо, работа, която ви изпълнява, и следване на любовта дори когато тя кърваво ви влачи по пътя.“

Свързани публикации

None found