• 19.05.2024

Кой-кой е, в БСП по модела „кой“ в Гълъбово

 Кой-кой е, в БСП по модела „кой“ в Гълъбово

„Старт на рестарта от Гълъбово!С надежда за възтановяване на нормалността в държавата! За възстановяване на диалога между институциите!“ За рестарт на държавността!, това е публикацията, която на 10 март пускат на страницата си ДПС Гълъбово, по случай новия офис на партията в града. И всичко това, щеше да остане само в аналите на предизборната кампания, ако не бяха снимките от самото празненство.

Кметът на община Гълъбово Николай Тонев е на четвърто място в листата на ДПС за област Стара Загора. Другият, който държи плакат на снимката е заместник председателя на ДПС и водач на листата за Стара Загора Халил Летифов.

На останалите снимки от празненстовто обаче се виждат не само хора от ДПС, а доста популярни представители на БСП. Човек направо ще си помисли, че е объркал празненството и всъщност не ДПС, а БСП открива свой офис в града.

На снимките е и Димитър Василев- зам. председател на БСП- Гълъбово, зам.кмет на община Гълъбово квота БСП, член на областния съвет на БСП Стара Загора. Младото момче е Даниел Димитров общински съветник от БСП, син на собственика на вила „Верди“ Гълъбово. Вилата се слави, като място за всякакви банкети на политическата номенклатура в Гълъбово.

Даниел Димитров общински съветник от БСП и Димитър Василев- зам. председател на БСП- Гълъбово

Павлина Драгиева- бивш член на областния съвет на БСП Стара Загора. В момента член на ИБ на БСП- Гълъбово.

Павлина Драгиева – член на ИБ на БСП- Гълъбово.

Предисторията в тесните взаимоотношения между БСП и ДПС в града е дълга, за това ще се спрем само на някои от близкото минало, за да припомним на тези, които не са запознати с подробностите и хронологията.

Кметът Тонев е един от кметовете подкрепени и впоследствие обявени от Нинова, като кметове на БСП преди близо две години. Тонев е и подкрепен от Драгомир Стойнев, който сега е кандидат за депутат от Стара Загора.

Драгомир Стойнев и срещу него Димитър Василев от местните избори 2019

„Един кадър струва 1000 думи“ казват просветените във фотографското и операторското майсторство, а тук кадрите са толкова много, че нужно само да замълчим и да ги разгледаме.

Свързани публикации

None found