• 18.07.2024

DJ Dian Solo: Не очаквах да се заразя от COVID -19, но ми се случи! (ВИДЕО)

 DJ Dian Solo: Не очаквах да се заразя от COVID -19, но ми се случи! (ВИДЕО)

Снимка: Facebook

“Вероятно както всеки човек и аз не съм си мислил, че ще хвана този коронавирус. Изведнъж се почувствах отпаднал, после усетих, че нямам обоняние. Купих си сладолед, но не усетих вкус и мирис…”, това заяви пред bgreporter.info във формата „Без маска„, DJ Dian Solo от Deep zone project. Дидо споделя, че в момента се е изолирал вкъщи и на 24 август очаква с надежда негативен тест.


Заради пандемията и извънредните мерки, му се е наложило да отложи и турне в САЩ. Той смята обаче, че те са нужни, защото е най-важно да сме живи и здрави. Дидо промотира специално пред bgreporter.info и новото парче, над което работи заедно с Rackser – „Feeling Fly“ докато е под карантина. „Feeling Fly“ се очаква да излезе официално през септември.

Според него мерките, които са в България, не са толкова страшни, за разлика от другите държави по света. Диян сподели, че заради извънредното положение, много от плановете му в професионален аспект са се провалили.


“Вчера говорих с приятел DJ в Щатите, той каза, че градовете там са призрачни – какви барове или клубове? Нищо не работи! Ние тук направо живот си живеем – заведенията работят, клубовете също. Това е по-добре пък за психическото ни здраве, защото иначе там (в другите държави бел.ред.) хората направо полудяват. Няма развлечение и всичкия този стрес…”

допълни популярния DJ.

Без мсака“

Свързани публикации