• 15.07.2024

Стъки: Ще съдя Бабикян! Давам го на ГДБОП!

 Стъки: Ще съдя Бабикян! Давам го на ГДБОП!

Снимка: Facebook

След поредица от безумни лъжи, празните глави на драпащите за власт не се спряха, като днес направо минаха всякакви граници, измисляйки си милиони, които федерацията управлявана от мен уж била получила.

До сега подминавах със снисхождение гадостите, които всеки ден изфабрикуваха тези нещастници, но търпението ми преля!Няма да допусна нереализирани хорица да правят нескопосани опити да очернят труда на стотици треньори и състезатели!Тези достойни българи полагат огромен труд, за да допринесат за националното ни самочувствие, чрез победите си и развявайки гордо трибагреника по света!

Давам лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните срещу мен клевети на специализирания отдел “Киберпрестъпност” към ГДБОП!

Завеждам съдебни дела срещу тях и срещу всеки дру, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и фалшиви новини срещу мен и управляваната от мен спортна организация!

Всеки здравомислещ човек може сам да провери какви годишни субсидии получава всяка спортна федерация.

П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е публична и всеки може да провери какъв е размера на финансирането на БФ ММА!

За информация ще кажа само, че въпреки големите успехи и спечелените за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански първенства, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас!

Което съответно показва липсата на зависимости!

Свързани публикации