• 21.03.2023

(СНИМКИ) Некачествени ремонтни дейности в район „Красна поляна“

 (СНИМКИ) Некачествени ремонтни дейности в район „Красна поляна“

Снимка: BGReporter.info

Жителите на район „Красна поляна“ се оплакват от некачествени ремонтни дейности и са недоволни, защото за по-малко от година, направените паркинги в района се рушат или дъжда отмива асфалта.

Асфалта на паркинга направен до бул. Вардар се рони и отмива от дъжда.

Снимка: BGReporter.info

Живея вече 55 години в район „Красна поляна“ и редовно си плащам данъците. Като редовен данъкоплатец искам когато се прави нещо то да е качествено, а не след 10 месеца да виждам, че общината просто е отбила номера, че е направила нещо и после да се хвалят с „работа, работа, работа“ некачествена работа.

каза Георги Георгиев-живущ в район Красна поляна

В интервю за bTV зам. кметът Н. Вушовски, заяви, че се прави с евтини материали (щадящи екологията), заради замърсяването от фини прахови частици.

Когато се насипе натрошен камък и се остави за основна настилка, едва ли намалява разпространението на фини прахови частици. Става точно обратното при един силен вятър се вдигат облаци с прах.

За съжаление за толкова години от общината не осъзнаха, че гражданите на столицата и на район „Красна поляна“ не искат нещата да са направени колкото да се отбие номера, а бъде качествено направено.

каза още Георги Георгиев

От BGReporter.info също сме подавали сигнали до община „Красна поляна, за рушащи се бордюри и от там многократно обещаваха, че ще се направи проверка и ще отстранят проблемa. На ул. Спас Вацов и ул. Атанас Кирчев бордюрите на паркинга се рушат, а някои вече са изчезнали и асфалта вече е напукан, установи наша проверка на място с днешна дата 14.06.2012г, очаквайки констатация на общината.

При театър „Ателие 313“ до игрището за деца и детска площадка вече е зейнала дупка, нищо, че от там не минават коли и камиони, защото е пешеходна зона.

При инцидент с някое дете причината ще е само една, „работа, работа, работа“.

споделят притеснени родители

Свързани публикации