• 23.06.2024

Снимките на „Нинова – доброволец“ пуснати от профил създаден преди дни от човек в Лондон!

 Снимките на „Нинова – доброволец“ пуснати от профил създаден преди дни от човек в Лондон!

Снимка: Facebook

Сутринта се сблъсках с новината „Вижте Корнелия Нинова като санитарка в ковид-отделение: Няма срамна работа!“ в „Епицентър“. Сайтът пише, че Марина Пейчева била публикувала във ФБ снимки на председателката на БСП как дезинфекцира болнични коридори. Корнелия, ако авторът на новината си беше направил труда да провери профила на потребителката щеше да види, че е създаден преди три дни а въпросната Пейчева живее в Лондон.

Валентин Кардамски

Уверявам те, че ако наистина си снимана случайно (а не планирано), то вероятността снимките ти да бъдат изпратени най-напред на живеещо в Лондон момиче с открит току-що профил, а тя да ги публикува точно пък във ФБ групата „АЗ ПОДКРЕПЯМ КОРНЕЛИЯ НИНОВА“ е пренебрежимо малка. В информационните сайтове циркулират същите снимки, но пуснати от друг профил създаден преди седмица, този на Димана Колева. Общото между двата, освен че са създадени преди броени дни е, че са публикували доста вулгарни критики срещу президента Румен Радев. Корнелия, не е красиво с мрежа от убедително фалшиви профили да бъдат настройвани хората с леви политически убеждения срещу държавния глава. Имай доблестта да кажеш критиките си лично в собствената си страница.

С фотосите не си правиш добър PR, уверявам те! Още не мога да изтрия от паметта си снимката ти на гроба на Стефан Данаилов, която публикува във ФБ, и която предизвика вълна от възмущение. Ще съм деликатен – не напомняш с поведение на любимата ти Маргарет Тачър и това е. За политическите ти убеждения е друга тема.Корнелия, направи си труда лично да попиташ случайни хора да си спомнят за случила се политика на БСП през последните месеци /че и години/. Но не да ти разказват за постоянните ти упреци и заклинания към Борисов, ГЕРБ, и правителството, а за реално и надграждащо политическо действие и за истински леви политики. Обществото няма нужда от снимките ти като санитарка. Няма нужда и от вопли, стенания, ругатни, клетви и вричания.

Тези неща са прийом на едни други жени. Обществото има нужда от държавници, които с политика и действия да правят живота по-добър. Другото е пантомима в кратко действие. Ще ти дам един жокер, първата стъпка на държавниците е да изчистят от обкръжението си лицемерите, лакеите, деградиралите, посредствените, неуките и нечистоплътните. Паралелно с това се заобикалят с експерти и специалисти в различни области, за да са информирани и подготвени за реална политика. Не обратно! Те протягат ръка към хората, а не ги демонизират. Чувам, че на Позитано акустиката вече била великолепна. Заради опразните стаи и коридори.

В това успя!

Що не направиш там една филхармония, а?

Свързани публикации