• 23.06.2024

Слави и 7/8 „захлебиха“ с едва 2018 платени абоната

 Слави и 7/8 „захлебиха“ с едва 2018 платени абоната

Снимка: БгРепортер

За един месец и пет дни, откакто каналът 7/8 приключи с авантата за зрителите си, и стана платен „Дългият политик“ е успял да събере парите на едва 2018 абонати. Това прави едва 1574 лева, които едва ли ще стигнат за заплатата дори и на един техен служител. Телевизията на Слави Трифонов „7/8 ТВ“ бележи пълен крах с платения си абонамент от 78 стотинки на месец, съобщават от „Стандарт“.

Очакванията на изпълнителния директор на телевизията Евгени Димитров-Маестрото бяха за поне 10 000 верни зрители още на старта на платеното излъчване, които обаче далеч не се оправдаха. От фейсбук страницата на канала непрекъснато текат реклами на предаванията, както и въпроси – дали публицистиката точно в определената вечер си е заслужила парите за абонамента.

Голямото разочарование на Трифоновите фенове обаче идвало от българите емигрантите, които разчитали да може да се продължи безплатното онлайн излъчване, за тях пише Лупа. И в чужбина вече от месец се налага регистрация и плащане, за да имат достъп зрителите до предаванията. Трифонов се надява да приключи с абонаментите с влизането си в Народното събрание. Тогава партията „Има такъв народ“, да му донесе нужната държавна субсидия с която да издържа и кабеларката си.

Свързани публикации