• 04.03.2024

Ралица вероятно се е уплашила, че я издирва полиция

 Ралица вероятно се е уплашила, че я издирва полиция

Снимка: Facebook

Ралица Михайлова, девойката която беше в неизвестност близо два дни, бе намерена късно тази нощ. Момичето вероятно се е прибрало само. Ралица е жива и здрава. Според източници BGReporter.info пожелали да останат анонимни, 16 годишното момиче е било при приятел докато беше издирвана.

След като е разбрала от социалните мрежи, че я издирва полиция Ралица, вероятно се е уплашила и сама е взела решение да се свърже с родителите си. Остава неясно, защо не е контактувала с тях до тази нощ.

Припомняме, че на 27.11. късно вечерта Ралица Михайлова изчезва и е пусната за издирване със сигнал подаден от родителите ѝ в 2 РПУ-София. Последната информация с която разполагат е, че е била с непознато момче и е облечена с черен анцуг.

Вероятно Ралица е била през тези дни с момчето с което е забелязана последно.

Днсе на 29.11 рано сутринта майката на Ралица съобщи, във фейсбук, че дъщеря ѝ е намерена. От bgreporter.info, се свързахме с 2 РПУ – София, от там потвърдиха, че момичето е открито живо и здраво. По случея се извършва проверка от полицията. Малката на Ралица благодари на всички които се отзоваха на родителския ѝ зов за помощ, но отказа да сподели къде е била дъщеря и през тези два дни.

Свързани публикации