• 11.12.2023

Първо в BGReporter: Кой облепи София с плакати “Радев импийчмънт”?

 Първо в BGReporter: Кой облепи София с плакати “Радев импийчмънт”?

Снимка: BGReporter.info

Активисти на Граждански съюз “Сила”, са организаторите на акцията с плакатите и трансперантите искащи импийчмънт на Румен Радев от сряда сутринта, научи BGReporter.info.
Припомняме, че във вторник срещу сряда на възлови кръстовища в София по трасето по което пътува Радев, между президентството и резиденцията си в Бояна, се появиха плакати и трансперанти „Радев импйчмънт“ и с призиви за оставката му.


“Активисти на ГС “Сила” разлепиха плакатите и трансперантите. Не го крием! Да, акцията е наша! Социалните мрежи обаче ни изпревариха с обявяването и публикуваха снимки и видеата, още рано сутринта. Затова изчакахме, за да видим колко хора още подкрепят това наше искане, без да знаят кой е организтор.”

заяви Борислав Райчев пред BGReporter.info потърсен за комнетар.
Снимка: BGReporter.info

В разговора с наш репортер председателят на ГС “Сила” подчерта, че е останал изненадан от лавината от положителни реакции във фейсбук и социалните мрежи. Според Райчев, това показва само, че голяма част от обществото, не подкрепя постъпките на сегашният президент.

До къде стигна „импийчмънта“?

ГС „Сила“ ли стои и зад акцията с разлепените некролози на Радев през лятото?

Подготвят ли други акции?

Отговорите „НА ЖИВО“от Борислав Райчев председател на ГС „Сила“ на 4 април в неделя от 10:20ч., в Студио „Избори“ на BGReportrer.info. Гледайте през целия ден LIVE – stream ни във Facebook и канала ни в YouTube.

Свързани публикации