• 29.11.2023

Пълен абсурд: Тарикат сваля гумата, за да се пази от паяка

 Пълен абсурд: Тарикат сваля гумата, за да се пази от паяка

Снимка: Монитор

Странна на пръв поглед, но част от реалността случка се разиграва в жк. Изток пред бл. 4. Водач на автомобил всеки ден паркира в нарушение, а за да се предпази от паяците на Центъра за градска мобилност, ползва абсурдни методи.

За наглостта на столичанина разказват очевидци в социалните мрежи. Шофьорът спира на тротоар в столичния квартал, след което сваля гумата си и остава превозното средство на крик. Но възмездие срещу безочието все пак има. След поредно оплакване до Столична община, репатрак е успял да извози колата на „тариката“ заедно с подемника му, пише Монитор.

Сериозно ли има хора, които са толкова нагли?!Толкова ме шокирахте, че чак избухнах смях. Това не може да е истина!“, коментира потребител на Фейсбук в група за случващите се безумици в столицата. „Стават все по изобретателни! махане на гуми, на номера… цирк!

смята друг жител на София.

Абсурдното става все по-трагикомично. Оказа се, че наглият водач след като е заплатил репатрирането си, се е върнал обратно на адреса и оставил отново без гума колата си … отново върху крика.

Свързани публикации

None found