• 01.02.2023

Продължава работата на ваксинационните центрове срещу COVID-19 в 19 областни града

 Продължава работата на ваксинационните центрове срещу COVID-19 в 19 областни града

Снимка: BGReporter.info

В днешния празничен ден продължава работата на откритите центрове за поставяне на ваксина срещу Covid-19 в 19 областни града в страната, съобщава БНР.

В София желаещите да се имунизират ще могат да го направят във Военно медицинска академия до 13.00 часа, в „Пирогов“ – до 17.00 часа, а в болница „Света Анна“ и в Медицинския институт на МВР – до 19.00 часа.

В Плевен желаещите да се ваксинират с първа и втора доза ще могат да го направят в рамките на обявения днес „зелен коридор“. Не се изисква предварително записване и има избор на ваксина между Pfizer или AstraZeneca.

„Зелен коридор“ се разкрива в плевенската болница „Свети Панталеймон“  на 3 май във времето от 09.00 до 16.00 часа. Не се изисква предварително записване.

Още от д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ: „Желаещите ще бъдат имунизирани по желание с ваксините на Pfizer или на AstraZeneca“.

Ще се извършва и реимунизация. Електронно записаните към другите кабинети да се насочат към определения временен имунизационен пункт. Това съветват от РЗИ.

Свързани публикации