• 20.07.2024

Пародия. Синът на червения депутат Атанас Зафиров агитира за БСП като „случаен фен“ от Лондон (ВИДЕО)

 Пародия. Синът на червения депутат Атанас Зафиров агитира за БСП като „случаен фен“ от Лондон (ВИДЕО)

Снимка: facebook „Случайният фен“ на БСП Зафир Зафиров с баща си Атанас Зафиров в Лондон.

Това е втората манипулация след „писмото на един българин в Париж“ за възхвала на Нинова

В истинска комедия започва да се превръщат опитите на предизборния щаб на БСП от „Позитано“№20 да покаже чрез манипулации как българите от чужбина жадуват да върнат столетницата на власт. Миналата седмица на публиката бе пробутано „писмо на един българин от Париж“, в което „сънародникът“ ни сипе възхвали за Корнелия Нинова, като я нарича „полиглот и изкусен дипломат“. Според подателя соцлидерката имала огромно влияние върху световната политика, пише сайта Breaking.bg.

Запознати заподозряха в него дългата ръка на мозъчния тръст на „Позитано“№20.

Днес във Фейсбук бе пусната нова серия от тази комедия. От профила си в социалната мрежа за БСП от Лондон агитира младежът Зафир Зафиров.

„Като млад човек отправям апел към всички мои връстници, които са обезверени от политически процеси в страната. Искам да им кажа, че не трябва да се предават, всичко зависи от нас“

убеждава ни младия син на БСП номенклатурата.

Младежът говори за нов път на България, просперитет и благоденствие.

„Давам ви четири причини поради които ще избера №4 на 4 април (Бюлетината на БСП)“, казва младежът от Лондон, пред който във видеото стои предизборната програма на столетницата.

Той громи българското здравеопазване, образование, социална политика и икономика и чете от програмата какво предлага соцпартията. Личи се, че „случайният фен от Лондон“ е наизустил някои основни пасажи от предизборната програма на столетницата. В постове под видеото младежът обяснява как миналото лято дошъл в България  специално да протестира и да се бори за социална справедливост.

Никъде в агитационния клип не се казва, че „младежът от Лондон“ не е случаен фен на столетницата, а синът на червения депутат Атанас Зафиров, зам.-председател на партията и член на ИБ на БСП. Зафиров е един от най-верните пажове на Корнелия Нинова. Водач е на листата на соцпартията в Сливен. С какви средства Зафиров-старши издържа син в Лондон не е много ясно.

Ще очакваме още клипове от комедийния сериал „българи в чужбина мечтаят за БСП и Корнелия Нинова“ коментираха социалисти. Може пък синът на соцлидерката да се покаже от САЩ и да агитира като случаен гражданин, борец за социални права, високи пенсии и ниски данъци.

Свързани публикации

None found