• 25.09.2022

Никола Николов: Управляващите очакват задържането на Борисов да ги обедини

 Никола Николов: Управляващите очакват задържането на Борисов да ги обедини

Винаги сме очаквали, че Бойко Рашков и експериментаторите, които в момента се опитват да управляват държавата, ще стигнат до арест на Борисов”, това каза Никола Николов, национален координатор на ГЕРБ и пиар на партията в интервю за „24 часа“

Николов, обяснява, че към 20 часа в четвъртък тъкмо когато се е прибрал са му се обадили колеги да му кажат, че в дома на Бойко Борисов са отишли полицаи. Николов е потърсил по телефона Севделина Арнаудова да й каже, че нещо се случва с лидера на ГЕРБ. 

“Точно вечеряме с мъжа ми и някакви хора звънят на вратата.“

обяснила на Николов от своя страна Арнаудова. 

По думите на Николов, Борисов нееднократно в публични изяви е казвал, че само това им остава на тези управляващи. Защото за 3 месеца управление на Кирил Петков и Василев, цените на олиото, на тока, на газа, на горивата, на всички стоки са се повишили. 

Според Николов, дори и с бежанците управляващите са се провалили 

Премиерът и президентът обикалят центрове, обаче в тях работят само доброволците и помагат кметовете. Държавата я няма! Агенцията за бежанците и митниците имат софтуер, с който не могат да работят.

подчертава в интервюто националния координатор на ГЕРБ. 

Николов припомни, че скоро ще станат 100 дни на власт, а управляващите няма какво да отчетат като свършено. 

Според него коалицията е във фактически разпад. Мнозинството в парламента няма решение, по което да е на едно мнение. 

“Нито по санкциите за Русия, нито за въвеждането на форсмажор, нищо. Затова очакват задържането на Борисов да ги обедини”, отбелязва той. 

Свързани публикации

None found