• 29.09.2022

(ВИДЕО) Бойко Борисов Рашков се опитва да отклони вниманието от провалилия се Радев

 (ВИДЕО) Бойко Борисов Рашков се опитва да отклони вниманието от провалилия се Радев

Кадър: BGReporter.info

ЦИК взе решение да се броят всички разписки от машинния вот. Бойко Борисов ги поздрави за решението.

Размяната на реплики между президентът Румен Радев, бившият премиер Бойко Борисов и служебният здравен министър Стойчо Кацаров, относно годността на част от ваксините, продължава. ГЕРБ даде брифинг в Централата на партията в София.

„Радев бил на парад. Използва парада във военна академия, за да говори срещу мен. Това не е агитация. По каква тарифа вие ще го минете, ще ми е много интересно. Получаваме привилегия, която не заслужаваме – нито аз, нито Радев“, коментира Борисов заявлението на Радев, че Борисов плашил народа срещу ваксините по време на военен празник.

Ние показахме само, че срокът на ваксините е удължен. Ние казахме истината. Къде ни е вината за това, че съм казал истината. Те бяха казали да не се ваксинират хората. А ние още август искахме да се придобие имунитет“. Така бившият премиер коментира изказването на Кацаров, че ГЕРБ създавали усещане на страх относно ваксините и срока им.

Днешните разкрития за строителството на магистрала „Хемус“ са направени с цел „да се отвлече вниманието от провалилия се Радев“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му сега не трябва да се провеждат такива събития на фона на увеличаващия се брой заразени. Борисов цитира и данните от Единния информационен портал. Според него липсата на легла, медици и здравната криза се дължи на липсата на действия от кабинета.

„Всичките им действия целят да спасят потъващия Радев Су“, заяви Борисов.

Вижте и чуйте видеото:

Свързани публикации

None found