• 10.12.2023

(ВИДЕО) Милен Събев: За да се смени корупционият модел – трябва да се сменят хората във властта

 (ВИДЕО) Милен Събев: За да се смени корупционият модел – трябва да се сменят хората във властта

Милен Събев с преференция 102 за гр. Варна в листата на Коалиция „Граждани от протеста“ с N17 в интегралната бюлетина / Снимка: Личен архив

„Най-обединяващото нещо между всички нас в листите на Коалиция „Граждани от протеста“ с номер 17, е свалянето на Борисов от власт. Аз самият съм участник и организатор на много акции във Варна от 2013 до сега с искания Борисов да бъде свален.“, това заяви в „Предизборното студио“ на BGReporter.info, Милен Събев, които е втори в листата на коалицията в град Варна.

Събев сподели, че много негови приятели и познати, както хора с които се е запознал по протестите са му предложили своята подкрепа, ако се включи в надпреварата за народен представител.

„Виждам колко много политически партии се борят да яхнат това недоволство на хората от протестите. Всички обаче трябва да разберат че, ако отново старите партии и хора в тях влязат в парламента, нищо няма да се промени“подчерта вторият в листата на Коалиция „Граждани от протеста в морската столица.
Реклама

По думите на Милен Събев за да се отърве държавата от този модел, първо трябва да се спре достъпа до властта на всеки, който е участвал в този преход и да се смени с нови, честни млади можещи хора – за да се спре корупцията.

Цялото интервю на Милен Събев можете да видите във видеото.

Избори за Народно събрание 4 април 2021

Свързани публикации