• 21.03.2023

Мащабен ремонт на пътен надлез в Плевен

 Мащабен ремонт на пътен надлез в Плевен

Снимка: BGReporter.info

В Плевен започна мащабен ремонт на пътен надлез за ж.к. „Сторгозия“. Заради строителните дейности, които ще продължат 150 дни, се въвежда временна организация на движението.

От днес е преустановено движението по надлеза за ж.к. „Сторгозия“ и пренасочено по обходни маршрути. Движението от и към кръговото кръстовище до ж.к. „Сторгозия“ ще се осъществява двупосочно с по една лента в посока на движение по ул. „Цар Самуил“, като ще преминава през разделителната ивица. Движението е организирано с монтирани указателни табели.

Към всички входове на кръговото кръстовище ще има поставени табели, указващи затворения участък и посоката на обходния маршрут към София и Русе. На влизане в Плевен откъм с. Ясен (посока София – Плевен) тежкотоварното движение ще бъде сигнализирано за затворения участък и пренасочено по околовръстен път.

Водачите на тежкотоварните автомобили, идващи от Русе и Ловеч, ще бъдат сигнализирани с указателни табели за затворените участъци и обходните маршрути. Срокът на действие на временната организация на движението е до 07.10.2021 г.

Създадена е и организация за движение на тролеите, които няма да променят спирките си.

Свързани публикации

None found