• 25.05.2024

(ВИДЕО) Марин Маринов: Съжалявам, че не можахме да организираме в общ фронт срещу Борисов

 (ВИДЕО) Марин Маринов: Съжалявам, че не можахме да организираме в общ фронт срещу Борисов

Снимка: BGReporter.info

„През годините от 2013 до сега ние сме хората които постоянно бяхме на протестите срещу това управление. Дори ако си спомняте окупирахме ЦИК по време на едни избори заради клип на ДПС. Хората в листата на коалиция „Граждани от протеста“ не сме само членове на партии, там сме всички хора, които протестирахме срещу Борисов през тези години.“ Това заяви Марин Маринов – трети в листата на коалицията в 25 МИР –София.

Според Маринов има нужда от коренна промяна в обществото. Само така по думите му ще се смени порочния модел на прехода. В момента сме много далече от европейските страни от които сме част и според кандидатът за народен представител, само промяна на модела, ще ни доближи до тези страни.

„Нямам отговор за себе си защо не успяхме обаче да се обединим всички в една коалиция, а отново се родиха различни формации. Още при предишните протести се зароди тази идея за сериозна анти ГЕРБ коалиция. Сега много се надявах отново това да се случи, но не стана.“

изрази съжалението си Маринов.
Реклама

По думите ми всички са видели колко са некадърни и корумпирани тези управляващи. Маринов изказа своето учудване и неразбиране какви точно са непреодолимите различия на партиите, за да не се случи общият фронт срещу Борисов и адресира въпросът си към лидерите на всички политически партии от опозицията.

Цялото интервю на Маринов вижте във видеото.

Избори за Народно събрание 4 април 2021

Свързани публикации