• 30.11.2023

Максим Велков от Коалиция „Граждани от Протеста„: Сергията наричана служби за сигурност плаче за реподбор

 Максим Велков от Коалиция „Граждани от Протеста„: Сергията наричана служби за сигурност плаче  за реподбор

Максим Велков Коалиция „Граждани от протеста“ N 17 в бюлетината с преференция 102 в 25 МИР – София

Имаше време, когато за да те назначат в МВР или службите за сигурност, трябваше да те препоръчат група граждани, другари с чисти досиета, служители на същите, или сродни служби! А стъпиш накриво, и излитат заедно с теб и тези дето са те набутали в туй нещо служби за сигурност. Сега за да те назначат, трябва да осигуриш една добра сума в зависимост от мястото, което искаш да се настаниш!

Обичайно това става с помощта на хора с налични свободни пари…например като оня Очите, или друг ма само за пример де. Без това си в глуха 16та линия. Ако имаш случайността, някой от тези неплатили, да се опита да ти бутне къщичката осигурена с парите на разчитащите на теб от вън бизнесмени бели, одма телефон звъни и този се оказва много грешен и излита заедно с неразбралите, кой чака на него работа да върши!

Едно време и партийни наказания имаше. Изключат те, после те включат, ама все жив си седиш! Сега партийните наказания се замениха с наказания на лобиралия да те назначат в структурите.

Доста по-болезнено е, но наказателите си търсят парите, не сигурността на нещото държава, което така или иначе доят. Ако не обслужваш сметката, гориш, ако правилно се държиш, богатееш и към върха се движиш! Може от шофьор на мутра до министър да стигнеш! И с това абстрактно понятие държава и отговорност пред нея,отдавна са се справили хората с кеш пари напред. Кой ще поеме отговорност да се изправи с някакъв си закон, срещу хубав кеш на правилното място. Ма хубава ни е държавата. Няма нужда да се оплакваш, просто трябва да намериш, отговарящия кеш на изникналата задача, и закона само като ветрило започва да се размята! А те ги имат от белото, на белите хора.

Реклама

Та да видим службите от какво се състоят. От платили с правилните пари и неплатили, за пълнеж наврени вътре. Перде да има де. Та тези дето са платили, те се развиват най-добре. Те осигуряват информация, получават пари, и после препоръчват и гарантират нови служители и така се развива стройната структура на службите за сигурност. Иначе държавата разчита на тях и против терористите, докато някой не предложи правилната сума пари. Тогава сигурността става просто меню на постланата маса наричана държава. С бяла покривка, добре подредена и с консумативи за правилните хора. Менюто и ценоразписа са подадени. Да чакаме първите консуматори!

На 04.04.2021 изберете в бюлетината номер 17 – Коалиция „Граждани от Протеста

Изберете за МИР 25 преференция 102 – МАКСИМ ВЕЛКОВ

Избори за Народно събрание 4 април 2021

Свързани публикации