• 18.07.2024

Красен Кралев за Цветанов: Трябва голям талант да изговориш толкова глупости

 Красен Кралев за Цветанов: Трябва голям талант да изговориш толкова глупости

Снимка: БГНЕС

Броят на заболелите намалява, хората са и по-дисциплинирани. Това позволява разхлабване на мерките, смята спортният министър Красен Кралев.

„Аз съм оптимист за крайния изход от пандемията. Още повече, че вече има и ваксини. Ние работим добре и със здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов“, отбеляза той.

И подчерта, че първата цел е здравето на българите, но не трябва да се пренебрегва и икономиката. Според Кралев трябва да се подхожда прагматично. Той посочи, че има решение за фитнесите.

Кралев каза, че сега не е активният спортен сезон и засега не се предвижда и връщане на публиката по спортните събития, но ще дойде и за това ред.

„Виждаме, че България има определено добро менажиране на кризата“

посочи той пред бТВ.

По повод номинациите за кандидат-депутати, които текат вече в ГЕРБ, Красен Кралев посочи, че би бил доволен, ако бъде номиниран. Според него това би била положителна оценка за дейността му към момента. 

Спортният министър отговори на разкритията на председателя на Република България Цветан Цветанов относно Ягодинската пещера. 

„Трябва голям талант за такова кратко време да изговориш толкова глупости“, реагира Кралев и разказа своята версия за случая. 

Той посочи, че към него е имало запитване от кмета на Борино, но то е било препратено към други компетентни институции.

„Не искам да коментирам поведението на този човек, много неща говори, които не му прави чест“, добави още Красен Кралев.

Свързани публикации

None found