• 23.06.2024

Депутат контактен с Нинова, без маска на масово мероприятие

 Депутат контактен с Нинова, без маска на масово мероприятие

Георги Гьоков, който е контактен с Корнелия Нинова, се появи на честването на Деня на Будителите в Стара Загора, без предпазна маска. Той заедно с Галина Господинова, която е общински съветник от БСП поднесоха цветя на паметника на митрополит Методи Кусев. 

“Гьоков като депутат е в постоянен контакт с Нинова постоянно се върти около нея”, коментираха за BGReporter.info, запознати с отношенията в червената парламентарна група. 

Вероятно Гьоков е бил в такъв контакт и през тази седмица в която завърши в петък с приемането на Нинова в болница. 

Вместо да се изолира в неделя, червеният депутат отива безотговорно и неспазвайки правилата на масово мероприятие в Стара Загора.

И докато лекарите по цял ден се пържат със скафандри в собствен сос, борейки се за поредния живот, така наречения “политически елит” дава добър пример на обществото ни, че за някои, правилата са “досадна формалност”, а самоизолацията въпрос на някакви първични “вярвания във вируса”.  

Снимки: facebook
Валентина Бонева – председател на ОБС на БСП

На същото място е и Валентина Бонева – председател на Областния съвет на БСП в града, която по същия начин демонстрира неспазване на правилата, за носене на маска на открито при струпване на хора на едно място. 

Снимки: facebook
Иван Върляков, Иванка Сотиров, Гергана Микова


Там са и Гергана Микова областен управител, Иван Върляков – председател на групата съветници от БСП, Иванка Сотирова – зам. кмет и десетки други случайни хора.

Тези случайни хора обаче присъствали на празника, за разлика от Нинова, Гьоков и всички останали от този „елит“, едва ли ще получат толкова бързо, легло, системи и добра болнична помощ. Дано не се налага, заради подобна демонстрирана безотговорност. 

Свързани публикации