• 23.06.2024

Кметът на Перник Станислав Владимиров: Нинова живее в собствен свят, вреден за БСП

 Кметът на Перник Станислав Владимиров: Нинова  живее в собствен свят, вреден за БСП

Снимка: Facebook

Корнелия Нинова живее в свой собствен живот, който пречи на развитието на партията. Тя не движи БСП в модерна посока, като на социалистите им липсва визионерството. Тези остри думи отправи кметът на Перник Станислав Владимиров. Той е огорчен от реакцията на партията, която излезе с позиция, че ръководството на БСП се разграничава от решението на градоначалника да увеличи такса смет.

„Корнелия Нинова е една много малка част от БСП, която ще отмине. Не трябва да й се отделя толкова внимание“, настоя пред бТВ Владимиров.

Той каза, че има опити да се влияе, но той няма да напусне БСП. По думите му Нинова не разбира проблемите на Перник.

Аз не искам Корнелия Нинова да ме обича, но можеше да погледне малкия екип, с който работя и правим промяна“, отбеляза Владимиров. 

На въпрос пък дали общува с премиера Бойко Борисов кметът на Перник каза, че работи за перничани и има контакти с много политици. Не приема опитите да бъде злепоставен вътре в партията. 

„Тя (Нинова, бел. ред.) се упражнява върху партийни фигури, а не върху олигарсите в България“, отговори раздразнено Владимиров.

Напрежението между кмета на Перник и ръководството на „червените“ е още от водната криза. Тогава Владимиров общуваше много с премиера Бойко Борисов, като двамата участваха в съвместни инспекции по обекта за изграждане на тръбопровода. Владимиров бе засичан и да се вози в джипа на министър-председателя, което в средите на БСП не се прие добре. 

 

Свързани публикации