• 20.07.2024

Кандидат за кмет на район „Красна поляна“ се покри без да си плати наема

 Кандидат за кмет на район „Красна поляна“  се покри без да си плати наема

Снимка: BGReporter.info

Кандидатът за кмет на район „Красна поляна“ Георги Миланов се покри без да си плати тока, водата и наема на помещението, което ползваше, като щаб по време на кампанията си. Миланов държеше под наем кантона на ъгъла на ул. „Атанас Кирчев“ и ул. „Спас Вацов“, сподели пред bgreporter.info, ощетения собственик на помещенията Динко Петков.

Предизборната си кампания като независим кандидат и подкрепен от БСП, Миланов водеше от този кантон. След изборите продължи да го държи под месечен наем.

През месец септември на 2020 година договора за наем е трябвало да се преподпише, но Георги Миланов пратил своя съдружник Георги Георгиев.

Миланов ме уверяваше, че няма значение чие име ще е на договора, защото той лично ще носи отговорност и плащанията ще извършва той.

разказа за BGReporter.info собственикът на кантона известен още като „трафопоста“.

Според разказа на собственика, Миланов освен наем за месец не е платил и сметка за ток на стойност 200 лв., както и вода за една година през която е бил наемател.

В Края на миналата година в спорното помещение избухна пожар.
Снимка: BGReporter.info

Цяла седмица Георги Миланов ме лъже, че тази седмица ще ми плати наема, водата и тока за миналият месец, който е на стойност 200 лв, но през почивните дни се е изнесъл и оставил да работят лампите и климатика.“

допълва той.

Припомняме, че предизборната кампания на Георги Миланов беше осеяна с многобройни нарушения за не регламентирано поставяне на агитационни материали констатирани от СИК.

По думите на собственика, Миланов непрекъснато парадирал пред него с големи връзки в общината благодарение на които по думите му се е сдобил с бившият „Клуб на боксьора“.

Преди да му дам помещението под наем на Георги Миланов, той ми се похвали, че цялата община му е в ръцете, защото ги е страх от него да не ги уволни когато стане кмет.

допълни още разказът си ощетения.

Потърсихме за коментар г-н Миланов, но той отказа да коментира случая.

Не знам за такова нещо и слухове не коментирам.

каза за BGReporter.info Георги Миланов.

Свързани публикации