• 04.03.2024

Иззеха коноп, амфетамини и екстази от мъж от Радомир

 Иззеха коноп, амфетамини и екстази от мъж от Радомир

Снимка: rawpixel

Районна прокуратура – Перник привлече към наказателна отговорност 39-годишен мъж, държал наркотици в Радомир и пернишкото село Стефаново.

Досъдебното производство е било образувано след като е установено, че мъжът държи дрога в имот в с. Стефаново, област Перник, без надлежно разрешение, съгласно Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите.

В хода на разследването, след предварително разрешение от съда, са били извършени претърсвания на два адреса – в къща в село Стефаново и в апартамент в Радомир.

Въпросните имоти били обитавани от А.В. В резултат на предприетите действия са били установени и иззети няколко вида наркотици – коноп, амфетамин и екстази. Част от тях са били разпределени в дози. Освен това, била намерена и мерителна везна.

С постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Перник, А.В. е задържан за срок до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за определяне на мярката му за неотклонение „задържане под стража“.

Обвиняемият А.В. е многократно осъждан, в това число и за участие в организирана престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици

Свързани публикации

None found