• 05.03.2024

Заловиха дилъри и клиенти при спецакция в Пловдив

 Заловиха дилъри и клиенти при спецакция в Пловдив

Снимка: BGReporter.info

Двама дилъри и трима клиенти са задържани при спецакция срещу наркоразпространението в Пловдив.

Арестуваните са на възраст между 22 и 45 години. Те са уличени в притежаване на различни наркотични вещества, съобщава glas.bg.

Всички са заловени на територията на пловдивския кв. „Столипиново“.

На улица „Ландос“ криминалисти са задържали 33-годишен дилър, като открили в дома му 42 пакетчета, съдържащи канабиноиди – пинака с тегло 3,68гр.

Установено е, че малко преди обиска, дилърът е продал част от наркотика. Задържан е и клиентът, от който са иззети близо 0,493 гр. от психотропното вещество. В него е открита и саморъчно свита цигара – смес от тютюн и дизайнерската дрога пинака с тегло 0,27 4гр.

При проверка на ул.“Крайна“ пък е задържан 45-годишен криминално проявен. При вида на униформените, мъжът изхвърлил наркотиците, предназначени за разпространение,  които носел в себе си.

В чорап бил скрит по-голям найлонов плик с десет дози зелена растителна маса с общо тегло 5,655 грама. Впоследствие е арестуван криминално проявен млад мъж, от който е иззета бутинака.

Установено е, че той придобил дрогата от дилър, който също е задържан.

При проверката на улица „Крайна“ е задържан и 22-годишен, криминално проявен и осъждан, от който е иззета цигара с психотропното вещество. 

Свързани публикации

None found