• 17.04.2024

Д-р Даниела Дариткова: Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област

 Д-р Даниела Дариткова: Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област

Снимка: ГЕРБ

Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област от 2017 година. Затова сега можем да поемем нови ангажименти. Няма от какво да се срамуваме, заяви пред общинските ръководители на партията в Смолянско д-р Даниела Дариткова – председател на ПГ на ГЕРБ и на общинската структура в Смолян. Събранието бе водено от областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, който е и кмет на община Смолян.

Д-р Дариткова отбеляза, че за първи път предстои да се проведат избори в извънредна епидемична ситуация. „Кампанията ще бъде предизвикателство за всички, защото от една страна трябва да опазим живота и здравето на гражданите, а от друга трябва да се борим за висока избирателна активност. Ние винаги сме държали да има масово участие в изборите“, каза д-р Дариткова.

Според нея ГЕРБ ще постигне добър резултат на парламентарния вот, въпреки общата консолидация срещу партията. „От оформилия се анти-ГЕРБ фронт досега не сме чули някакви конкретния идеи за развитието на страната. За разлика от тях – ние можем да се похвалим с конкретни резултати от работата си и множество изпълнени ангажименти. Имаме нужния опит и знаем, че можем да изведем България от кризата – здравна, социална и икономическа“, подчерта тя. Д-р Дариткова акцентира и върху предстоящите частични местни избори в община Баните на 28 февруари. До тях се стигна след кончината на кмета Милен Белчев. Кандидатът на ГЕРБ е 38-годишният му син Павлин.

Свързани публикации

None found