• 22.04.2024

Донев: Служебното правителство няма да участва в изборите, нека да търсят опоненти другаде

 Донев: Служебното правителство няма да участва в изборите, нека да търсят опоненти другаде

Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. Има фактори, които въприемат служебното правителство като противник в тази кампания или искат да извлекат съмнителни политически ползи на наш гръб. Припомням, че служебното правителство няма да участва в изборите и е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде. Това каза в началото на заседанието на Министерския съвет служебният министър-председател Гълъб Донев.

„Призовавам ви да запазим спокойствие и самообладание, въпреки че не рядко имаме основание да отговорим на неверни или обидни твърдения. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия и бездействия“, заяви още служебният премиер.

Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и провеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно, категоричен е той.

Свързани публикации

None found