• 25.05.2024

(ВИДЕО) Борисов: Застой и хаос – това донесоха Слави Трифонов и Радев

 (ВИДЕО) Борисов: Застой и хаос – това донесоха Слави Трифонов и Радев

Стоп кадър: Фейбук Бойко Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов с остри критики към служебното правителство, президент и ръководството на „Има такъв народ“. Той се включи на живо във Фейсбук, докато шофира по отсечката Бухковци-Белокопитово на aвтомагистрала „Хемус“.

Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът „Радев“ означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов. Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов.

каза в живото включване Бойко Борисов

„До Шумен всичко е готово – мантинели, лед осветление, оградите за диви животни, точно като на пътя на Перник – трябва само да му сложат маркировката, и нарочно не го правят“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Готова магистрала, трябваше за летния сезон да работи“, посочи Борисов. Той коментира, че не я пускат, „за да не платят на работниците и да не кажат, че е направена от ГЕРБ“.

По думите му, оставили са пет-шест работника, колкото да казват, че се работи. „Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас“, коментира бившият премиер, цитиран от Darik.

Борисов призова след като има преизпълнение, да се плати на работниците. „Бурени израснаха, представете си откога е готова магистралата“, заяви още Борисов.

Много ги дразнеше джипа, но като имаше джип, ей това сме направили“, посочи магистралата бившият премиер. „Сега цял ден се занимават как да свалят на патриарха охраната и на главния прокурор. Ако управлявахме ние, на петия ден, на шестия тази магистрала щях да я пусна.

заяви лидерът на ГЕРБ

„Застой и хаос – това донесе Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов и цял ден ме коментират“, добави той. „Защо не правят правителство, защо не управляват, защо ще харчим 100 млн. пак за избори“, попита Борисов и изчисли, че това е един лот на магистрала.

Свързани публикации