• 19.05.2024

(ВИДЕО) Алексей Петров приклещи „републиканеца“ Цветанов: Защо излъгахте, че се занимавам с наркотици?

 (ВИДЕО) Алексей Петров приклещи „републиканеца“ Цветанов: Защо излъгахте, че се занимавам с наркотици?

Бившият съветник на председателя на ДАНС Петко Сертов Алексей Петров, арестуван и съден по времето когато Цветан Цветанов бе вътрешен министър, успя да приклещи шефа на партията „Републиканци за България“ с неудобни въпроси, съобщават от Breaking.bg, повзовавайки се на очевидци, които са изпратили и видеозапис.

Случката се разиграва преди предизборна среща на „републиканеца“ Цветанов в Своге.

Петров, арестуван при шумната операция „Октопод“ през 2010 година, но после оправдан от съда, спря Цветанов преди срещата.

„Г-н Цветанов, къде кога лъжете и кога казвате истината ? В телевизионно интервю за национална медия вие казахте, че аз се занимавам с наркотици. И то като министър. Ето ви документ от МВР, че аз не се занимавам с наркотици, официален“, запита Петров и показа справка от вътрешното министерство. Цветанов не успя да даде смислен отговор.

„Какво ще кажете вие на дъщеря ми г-н Цветанов ? На това момиче от федерацията по карате ? На онова момиче от Съюза за стопанска инициатива какво ще кажете ? Кога лъжете и кога казвате истината?“, настоя Петров. Цветанов измъкна само: Кажете каква е целта ?

След което бе контриран с репликите: Вие искате да управлявате. Да не ви задавам въпросите как така се получиха парите на тъщата ви, за да си купите шест апартамента ?

И сутринта казахте, че сте се освободили от тях, за да си купите асансьор и мезонет, продължи атаката Петров.

„Благодаря ви, благодаря на всички“, успявя да измънка гузно Цветанов. „Няма да ви оставя да съсипете още хора и още съдби, закани се Петров, появил се на предизборната среща от името на Съюза за стопанска инициатива на гражданите.

Свързани публикации

None found