• 22.04.2024

Борисов: Коронавирусът се върна с пълна сила

 Борисов: Коронавирусът се върна с пълна сила

Снимка: МС

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни, написа премиерът Бойко Борисов през официалния си профил във Фейсбук.

Той сподели снимки от пърформансите на медиците от големите болници в София, които тази вечер излязоха пред лечебните заведения с призив за спазване на противоепидемичните мерки. 

„Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат. Затова – замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!. 

завърши премиерът

Свързани публикации

None found