• 17.04.2024

Античният театър ще се превърна в боксова арена

 Античният театър ще се превърна в боксова арена

Снимка: BGreporter.info

Тази вечер Античният театър ще се превърне в боксова арена в боксовата гала вечер “Духът на България”. Шоуто започва от 19:30ч. За първи път Античният театър ще приеме боксови срещи от подобен ранг. Освен боксовите срещи зрителите ще могат да видят и едни от най-популярните имена на българската музикална сцена като 100 кила, Павел и Венци Венц, Deep Zone Project, Нина Николина, формация “Жарава” и актьорите Веселин Плачков и Янко Лозанов. Водещи на събитието ще бъдат Орлин Павлов и Мария Силвестър. “Духът на България” ще бъде първата по рода си боксова вечер, която ще съчетава спортна, музикална и театрална програма. 

Специален гост на събитието ще бъде Тервел Пулев, очаква се и най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев също да уважи боксовата гала. 

Боксовата гала вечер “Духът на България” ще се проведе и на 17 октомври във Велико Търново. 

Общо осем срещи ще могат да видят зрителите на боксовата гала, а основният сблъсък ще бъде кикбоксова среща между българина Стоян Копривненски и румънеца Кристиан Милеа. На ринга ще излезе и румънецът Богдан Дину, който озори сериозно Кубрат Пулев миналата година, той ще се изправи срещу Франк Блуемле от Германия. Спаринг партньорът на Александър Поветкин – Игор Шевазудтский от Украйна ще се бие срещу Аднан Дероня от Босна и Херцеговина. Надеждата на пловдивския бокс Пенчо Цветков ще се изправи срещу Мирослав Николов. Джоана Нуамеруе ще се изправи срещу испанката Шейла Мартинез в единствения женски сблъсък на вечерта. Йосиф Панов – Пепелянката ще се бие срещу Муса Гари от Франция.

Свързани публикации

None found