• 25.09.2022

Отцепилата се Елена Гунчева с разкрития за почтеността на партия “Възраждане”

 Отцепилата се Елена Гунчева с разкрития за почтеността на партия “Възраждане”

Отцепилата се от “Възраждане” Елена Гунчева излезе с нови факти, показващи как работи партията реално. Разкритията публика в профила си във “Фейсбук”.

Там тя написа: “Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля. Толкова за автобусите….и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!”

Преди минути, Гунчева излезе с нова публикация, в която пита: “Та може ли само някой да ме уведоми колко милиона точно са сектата?!? И защо само велик и божествен, а не направо Бог!?! Не скромничи ли по тоз начин?! Или скромността още не му позволява като Калигула да се определи за жив бог?!?”

Свързани публикации

None found