• 24.04.2024

Социалфашистите са тук! Утре ще дойдат и за вас!

 Социалфашистите са тук! Утре ще дойдат и за вас!

Снимка: Breaking.bg

Трябваше ли България да се превърне в бойно поле заради рейтинга на един фатмак ?

ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ

2 септември беше добра тренировка. Нищо повече. Някой от нацепените батки с татуировките в полицейска униформа ще отнесе паве в главата и ще падне в кома. Защо обаче трябва да става така. пита сайта breaking.bg?

Както можем да обичаме истински, така можем и да бием истински. По-силно от тях. Като не могат с добро, ще се научат с бой!

Това е написал във Фейсбук видния протестър Петър Кърджилов, бивш пиар на осъдената на две инстанции кметица на „Младост“ Десислава Иванчева.

Изпълненията на Кърджилов.

Заканите на Кърджилов, който си позволи да заплашва съдии от Специализирания наказателен съд, не са изключение. А правило. Даже написаното от него е детска приказка в сравнение с призивите за смърт, кръв, насилие, затвор и бесилки на другите самозванци, обявили се за говорители на българския народ.

Това са социалфашистите. Те командват тук и сега. Хаджигенов, Бабикян, Минеков, Гошо Тъпото, Мая Манолова и нейната свита от политически аутсайдери, Христо Иванов, заедно със сектантите от Дай, България.

От „името на народа“ тези самозванци блокират кръстовища, нападат полицаи, бият майка с деца, възрастни жени, псуват свещеници, мажат църкви с червена боя, трошат парламента, блокират София и магистралите. Всеки който не подкрепя тези хора, е враг, продажник, мръсник, който трябва да бъде пратен в затвора, съден от Народен съд, убит. Тези издигат бесилките, носят ковчези, черни чували за трупове, обстрелват герба на България, нападат съдилища. На тях всичко им е позволено. В името на борбата „срещу диктатурата“.

Снимка: DarikNews

Същите самозванци клепат аптеките на Веселин Марешки с боя, защото се подписал за промени в конституцията. Призовават за бойкот на бизнеса му.

Да ви напомня това нещо ?

Да ви напомня 1930 -1938 година, едни протестиращи с кафяви ризи и червени ленти със свастики по германските улици. Те също бяха борци срещу диктатурата. Мажеха с боя еврейските магазини с надписи „Юда“ и бойкотираха бизнеса им. Те издигаха бесилки, правеха „народни въстания“ като се биеха с полицията. Техният водач също беше социалит. Помните ли „Кристалната нощ“ ?

Аптеките на Марешки и еврейските магазини през 1938 година.

И докъде доведе това ?

Тук сега е същото. „Народните водачи“ не търпят чуждо мнение. Помните ли момчето, което в началото на протестите се опита да иска и оставката на президента Румен Радев и какво се случи с него ?

Помните ли възрастната жена, която си позволи да критикува блокадата на „Орлов мост“ ? Тя бе нападната от същия този Кърджилов и залята с кафе. Помните ли как бившият пиар на Иванчева, иначе голям мъж и ербап, квичеше и пищеше когато полицаите го задържаха ?

И как мръсната пропаганда от медиите на Прокопиев, Би Ти Ви и останалите обслужващи метежниците медии заляха жената с помия, с фейк пропаганда, със заплахи за живота й.

Така и големите мъже, които хвърляха павета, бомби, пейки и колела върху полицията с възгласите „Смърт“ и „Еничари“, след задържането им се бяха попикали от страх. Но техните шпицкоманди блъскаха вчера оградата на Софийския районен съд.

Протестите от 2020 и нацистките шествия от 30-те години на миналия век.

Помните ли уплашената жена с децата си в кола, блъскана, псувана и заплашвана от шепа озверели хора на „Ситняково“ ? Нападната, защото си позволила да пътува към дома си и не в угодия на платени протестъри, които си позволяват да затварят възловото кръстовище.

Кой дава права на тази утайка да говори от името на народа ? И с диктаторски методи да причинява неудобства на същия този народ, като блокира половин София, пътят за Дунав мост, магистрала „Тракия“ и т.н.

Нямам спомен да съм дал пълномощно на някакъв си Хаджигенов, на бащата на мръсната пропаганда и фалшивите новини Бабикян, на номенклатурния скулптор Минеков да ме представляват. А предполагам и вие ? Не сте дали право на мутри като Дамбовеца и Шивиков да нападат полицаи с викове „Мутри вън“.

От чие име тези ще подстрекават всяка вечер към насилие, а когато то се случи се крият за гърба на полицията ? Те обаче са недосегаеми.

И тримата спокойно можеха да бъдат задържани за подклаждане и предизвикване на насилие. И това щеше да свърши.

Но няма как. Шпицкомандите им веднага ще атакуват полицията, ще крещят, чупят, разрушават. Сега търсили доброволци за протеста. Да припомним, че и шпицкомандите са били съставени от доброволци.

Нацистките шурмоваци.

Които да се чувстват недосегаеми от нищо. А ги закачиш, а дошли „доброволци“ да ти искат оставката.

Те решават кои бизнеси са „честни“ и кои не. Те водят агитки, от едни и същи хора, срещу съда, срещу министерства, срещу БНТ, срещу всеки който не е с тях. Те правят списъци не неудобни за арест, за Белене, за Народен съд.

Те утре ще дойдат и за вас. Това са социалфишистите на самодоволния Хаджигенов и на човека зад кулисите Румен Радев.

Румен Радев и Илияна Йотова

Тези метежници нямаше да бъдат толкова самодоволни, ако зад тях не стоеше пропагандата на Прокопиев, троловете на Кирил Добрев, троловете и майсторите на фейкновините на „Дай, България“ и тоталната манипулация в социалните мрежи, извършвана от тях. Това са кресливите ревльовци от лайфовете във фейсбук на различни НПО-та, напомпани сериозно с пари от чужди фондации. Това са новите хунвейбини, които ако им наредят, ще дойдат да ви съсипят бизнеса, да ви искат оставката, да ви оплюват и да се гаврят с вас в социалните мрежи. Както се гаврят с ранените полицаи.

Те са истинската хунта, истинската диктатура, която не признава чуждо мнение. Те са новите активни борци. Те са пътят и истината и живота. Новите болшевики. За тях няма нищо свято. Само болни мозъци заливат църкви с червена боя и оплюват Райна Кабаиванска, Теди Москов и всички останали, само защото не ги харесват.

Социалфашистите не работят на ползу роду. Те са щедро финансирани от един беглец от правосъдието, който организира „Българското кърваво лято“. С негова помощ стават тези метежи. Той е инвестирал в тях.

Очевидно е инвестирал и в Румен Радев, вдъхновителят на погромите, който с всичкото си нахалство си позволи да иска обяснения от полицията.

Държавата бе запалена и гори заради неговия рейтинг. Заради егото на един самозабравил се фатмак, напълнил „Дондуков“№2 с военни и ченгета от Държавна сигурност. Някой от тях трябва да каже на Радев, че той няма да излезе сух, чист и неопетнен от тази каша, която забърка.

Няма как това да стане. Защото, когато посееш ветрове, ще пожънеш бури.

Защото утре ако Радев не угоди на някой от тези жадни за власт, хора те ще носят бесилки и за него. Може да бъде сигурен в това. Защото метежите излизат извън контрола и на Радев и на самозванците.

Да видим кой ще жъне бурите!

Свързани публикации