• 27.09.2022

Румен Петков: Ние с всички бедни сънародници плащаме държавната охрана (НСО) на един безработен измамник

 Румен Петков: Ние с всички бедни сънародници плащаме държавната охрана (НСО) на един безработен измамник

Служебният вътрешен министър трябва да спре да се държи като кооптиран член на предизборния щаб на Кирчо и оня другия. Пое ангажимента, че бързо ще ни информира за случая с предлагания на един заместник-министър рушвет и заплахите срещу него. Това написа Румен Петков във фейсбук.
Ние с всички бедни сънародници плащаме държавната охрана (НСО) на един безработен измамник, защото никой, никога не му е предлагал рушвет и никой, никога не го е заплашвал (Аргументът „писмата от ДАНС“ е нелеп)!
Ако на всеки безработен измамник, блестял по ТВ екраните с лъжите си започнем да плащаме охрана, нещата са много зле. Да сме наясно и шефът на БАБХ извърши серия от престъпления (установени по съответния ред от Върховния съд), и упоменатия измамник.

И ако този служебен министър ги пази, заради участие на негови близки в ключови енергийни структури, гарантирано от Кирчо и оня другия, позорящите това правителство факти няма да закъснеят. Не искам с моите пари и спарите на бедните българи да плащаме охраната на измамниците.

Спрете веднага!

Свързани публикации

None found